"Goksites met Creditcard"
Goksites met Trustly

Trustly goksites: Veilig betalen

Wil je gaan gokken bij online goksites? Dan moet er wel geld op je speelaccount staan. Je kunt dan verschillende betaalmethodes gebruiken. Eentje daarvan is de betaalmethode Trustly. Daarmee stort je direct geld vanaf je eigen bankrekening op je speelaccount. Kijk vooraf wel even goed of bij de site waar je wil gaan spelen het wel of niet mogelijk is om te betalen met Trustly. Op deze pagina geven we je allerlei informatie over Trustly. We gaan hoe je kan betalen via Trustly, wat de voor- en nadelen van Trustly zijn en hoe de veiligheid en betrouwbaarheid van betalen via Trustly geregeld zijn.

Wat is Trustly eigenlijk?

Trustly is een online betaalservice waarmee je snel en makkelijk als Nederlandse consument online aankopen kunt doen. Daarobder valt ook geld storten op je speelaccount bij een goksite. Sinds 2008 timmert deze Zweedse betaalprovider aan de weg en het is inmiddels in 29 landen in Europa mogelijk om geld te betalen via Trustly. Je hebt wel een Nederlandse bankrekening nodig van een van de volgende banken om betalingen te kunnen verrichten: ABN AMRO, ASN Bank, iDEAL, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank of Triodos Bank.

Zo betaal je via Trustly

Trustly heeft best wel veel weg van de in Nederland zeer bekende betaaldienst iDEAL. Toch verloopt betalen via Trustly toch net even anders. Geld betalen of storten via Trustly gaat namelijk als volgt.

  1. Kies Trustly als betaalmethode in het online casino.
  2. Geef aan hoeveel geld je op je account wil zetten.
  3. Kies de bank waar je normaal ook mee internetbankiert.
  4. Log daar in zoals je gewend bent.
  5. Kies de rekening waarvan je het geld wil opnemen.
  6. Bevestig de betaling via de gewenste authenticatiemethode.

De hoogte van de minimale en maximale storting is afhankelijk van de limieten van de goksite zelf. Meestal is het minimum €10 of €20 en het maximum €5.000. Bedenk vooraf dus goed dat je niet op een externe betaalsite terechtkomt. Je blijft dus op de beveiligde pagina van de online goksite waar je speelt. Zorg er dus altijd voor dat je vooraf goed weet of alles qua veiligheid en betrouwbaarheid bij deze gokaanbieder goed geregeld is. Trustly kan dan wel veilig zijn, ook de site waar je speelt moet je de veiligheid bieden die je zoekt.

Zo lang duurt uitbetalen via Trustly

Heb je bij een Trustly goksite geld weten te winnen? Kies dan ook voor Trustly om het geld weer op je rekening te zetten. Hoe lang dat precies duurt is afhankelijk van je bank en de tijd die de goksite normaal gesproken hanteert om geld uit te betalen. Voorkom vertraging door vooraf je gegevens en ID al te hebben laten checken. De Rabobank is vaak de beste methode om geld via Trustly te laten uitbetalen.

Anoniem geld storten met Trustly?

Veel spelers willen anoniem geld kunnen storten bij een goksite. In principe is dat het geval bij Trustly. Maar hoe anoniem is dat nu werkelijk? De bank zelf kan namelijk nog wel gewoon zien waar je jouw geld naartoe overboekt. Een alternatieve omschrijving op je afschrift is prima, maar de bank weet zelf best wel waar het dan om gaat. Zo erg hoeft dat helemaal niet te zijn, maar er zijn genoeg spelers die dit soort informatie liever niet kenbaar willen maken bij hun bank.

Met je e-wallet via Trustly betalen

Trustly is ook te gebruiken in combinatie met verschillende e-wallets. Zoals van aanbieders als Skrill, Neteller en PayPal. Het is helaas nog niet mogelijk om direct via Trustly met deze e-wallets te betalen. Je moet dan altijd vooraf geld op je e-wallet gestort hebben.

Trustly: de voor- en nadelen

Een voordeel van Trustly is dat de veiligheid en betrouwbaarheid die je zoekt als je wil betalen bij een goksite erg goed geregeld is. Trustly voldoet aan de regels die gelden voor Europese banken en overheden. Omdat iDEAL nog lang niet overal beschikbaar is, is Trustly een perfect alternatief. Het transactieproces gaat heel snel en er zijn meestal ook geen transactiekosten aan verbonden bij je bank. Sommige goksites rekenen zelf overigens wel de kosten die zij aan Trustly moeten betalen deels aan je door. Dat is wel een nadeel ook al gaat dat maar om zo'n 25 of 50 cent per transactie.