Stekker eruit bij deze buitenlandse goksite

De goksite Ladbrokes moet stekker eruit trekken voor Nederlanders. Deze site biedt telefoondiensten aan en zullen geblokkeerd worden in Nederland. Het blijkt uit een uitspraak van de hoge raad waarbij de langlopende rechtszaak uiteindelijk is bevestigd.

De lotte vindt het oneerlijk dat dit Britse bedrijf zich niet aan dezelfde wetten van kansspelen hoeft te houden doordat zij vanuit het buitenland opereren. Er is een vergunning nodig om het organiseren van loterij en lotto spellen toe te staan in Nederland.

Concurrerende goksite

Ladbrokes biedt al jarenlang kansspellen aan voor Nederlandse en dit is volgens de wet in strijd met hun. Het Europese hof heeft twee jaar terug ook al bepaald dat het in strijd ging met de Europese recht waarbij het kanspeleen bieden op Internet verboden moest worden. De rechtszaak liep al sinds 2002 en is sinds kort dus bevestigd waardoor alle telefoonlijnen geblokkeerd worden voor Nederlanders. Uiteraard zijn er nog altijd online goksites die wel gewoon legaal zijn en waar je kunt online gokken. Bekijk hieronder de lijst met Nederlandse online casino's.